Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Νέα καινοτόμα προγράμματα για την Παιγνιοθήκη - Λέσχη ΑΜΕΑ της πόλης μας»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου 2011, στο Π.Π.Ι.Ε.Δ., η Ενημερωτική Ημερίδα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, σχετικά με τις νέες δράσεις και τα...
καινοτόμα προγράμματα που ξεκινούν να λειτουργούν από σήμερα στην Παιγνιοθήκη της πόλης μας.

Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ευάγγελος Μανουράς (Ειδικός Συνεργάτης) καθώς και η κα Τσουκαλά Μαρία (Εθελόντρια-Ψυχολόγος). Επίσης το παρών έδωσαν η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη και η Αρμόδια Αντιδήμαρχος, Βάσω Αγαγιώτου.

«Η Παιγνιοθήκη αποτελεί την καρδιά της κοινωνικής μας πολιτικής. Γνωρίζουμε το έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι σε αυτό, οι εθελόντριες, οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά. Στην προσπάθεια αυτή είμαστε και θα είμαστε δίπλα και ως άνθρωποι και ως διοίκηση. Στο επόμενο διάστημα – σε μια παρόμοια ημερίδα - θα είμαστε σε θέση να ενημερώσουμε όλους τους συλλόγους των εκπαιδευτικών των συλλόγων γονέων και σχολικών επιτροπών της πόλης, για τον 2ο πυλώνα δράσεων στην Κοινωνική μας πολιτική που αφορά στον τομέα των προγραμμάτων για τα σχολεία και τους γονείς. Θέλουμε βήμα- βήμα, να ξεδιπλωθεί όλο το κοινωνικό έργο που όχι μόνο δεσμευτήκαμε, αλλά το έχει ανάγκη η πόλη μας» τόνισε στο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Ευτυχία Γαϊτανά – Αποστολάκη.

Για το Γραφείο Τύπου.