Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

VIDEO:Οι 70άρες "Σούπερ γιαγιάδες" παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους..!

Μετά από την 72χρονη νεωκόρο του Τύρναβου....τώρα η 70χρονη του Νορθάμπτον της κεντρικής Αγγλίας,κατάφερε να σταματήσει 6 ένοπλους ληστές... κυνηγώντας τους με την τσάντα της..
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν έξι κρανοφόροι νεαροί...έφτασαν στο κέντρο της πόλης με μηχανάκια χαμηλού κυβισμού με σκοπό να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο.
Τρεις εξ αυτών με βαριοπούλες και σφυριά θρυμματίζουν τα τζάμια του κοσμηματοπωλείου και αποσπούν τη λεία τους. Οι υπάλληλοι του καταστήματος- που ήταν ανοιχτό- τους παρακολουθούν έντρομοι και δεν αντιδρούν...
... εκτός από μία 70χρονη, η οποία βλέπει το περιστατικό από απόσταση και αποφασίζει να επέμβει! Όπως κατέγραψε κάμερα ερασιτέχνη που παρακολουθούσε τη σκηνή, η σούπερ- γιαγιά...τρέχει προς το μέρος των ληστών και αφού προσεγγίζει αρχίζει να τους χτυπά με την τσάντα της. Μόνη της!
Οι ληστές, αιφνιδιασμένοι από την παρέμβαση της ηλικιωμένης γυναίκας, τρέπονται σε φυγή, ωστόσο εκείνη εξακολουθεί να τους κυνηγάει. Τελικώς καταφέρνει να ρίξει ένα από τα μηχανάκια κάτω και με τη συνδρομή και άλλων περαστικών να ακινητοποιήσουν έναν από τους ληστές.

Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν συνελήφθησαν ακόμα τρεις, ενώ κατάφεραν να διαφύγουν δύο.
Η 70χρονη ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη, ενώ με δηλώσεις της στον τοπικό Τύπο αντιμετώπισε το γεγονός με απόλυτη φυσικότητα, θεωρώντας αυτονόητη τη στάση της.
Προσθέτει ότι δεν είναι ηρωίδα, λέγοντας: "Μπορεί να ήταν ανόητο εκ μέρους μου να εμπλακώ, ωστόσο κάποιος έπρεπε να κάνει κάτι". "Τώρα το μόνο που θέλω είναι η ησυχία μου καθώς νιώθω εξαιρετικά άβολα με όλη αυτή την προβολή από τα ΜΜΕ. Ελπίζω ότι οι δημοσιογράφοι θα σεβαστούν την επιθυμία μου", ήταν το τελικό σχόλιο της σούπερ- γιαγιάς.
πηγη:nooz.gr