Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ: Με TANKS στην οδό Θεσσαλονίκης..!

Οδός Θεσσαλονίκης στο τέρμα της στις εργατικές πολυκατοικίες.Σίγουρα πολλοί από εσάς έχετε περάσει από εκεί και έχετε θυμηθεί τα "Γαλλικά" σας..!Βέβαια τα.... καταστήματα ελαστικών και αμορτισέρ ,τρίβουν τα χέρια τους για τον εν λόγο δρόμο και οι λόγοι είναι ευνόητοι..!
Πρόσφατα όμως ένας μοτοσικλετιστής δεν πρόλαβε να μιλήσει "Γαλλικά" διότι πήγε λιπόθυμος στο νοσοκομείο μετά από πτώση του στο συγκεκριμένο σημείο..!Ευτυχώς για αυτόν τα είπε μετά που ξύπνησε..!
Πέντε φτυαριές πίσσα και θα ξεχνούσαμε τα "Γαλλικα"..!
Αλλά.....μάλλον θα αγοράσουμε τανκς από τα αποθέματα του στρατού..! 
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..!
Η μονή λύση σε αυτό είναι η πρωτοβουλία..!Πρωτοβουλία και ενεργοποίηση του Δημοτικού μηχανισμού .Πρωτοβουλία και θέληση όλων των εκλεγμένων του Δήμου μας και κυρίως της Νέας Δήμαρχου και των συνεργατών της. Δεν νομίζουμε ότι στα προβλήματα που θα αναδεικνύουμε, παίζει ρόλο η οικονομική στενότητα του Δήμου μας, για να λυθούν..!Ούτε η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου, λόγω άμεσης εφαρμογής του «Καλλικράτη». Ο Δημοτικός μηχανισμός και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν συμμετέχουν στην εφαρμογή του νόμου, ούτε ο Δήμος σταματά να λειτουργεί..!Ούτε έχουμε την απαίτηση να ξαναχτιστεί η πόλη μας..! Απλά να την κάνουμε ΑΣΦΑΛΗΣ..!