Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Άγριο,ξύλο μεταξύ αστυνομικών..!

Όλα τα έχουμε δει,άλλα  ότι το ...αστυνομικό ρεπορτάζ θα κατέγραφε και ξύλο μεταξύ αστυνομικών, ήταν κάτι που μάλλον... δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!

Το πρωτοφανές περιστατικό, ενδεικτικό ίσως και ενός γενικότερου  κλίματος που επικρατεί στους  κόλπους της
ΕΛ.ΑΣ., συνέβη στη Δράμα όπου κατώτεροι αστυνομικοί ήρθαν στα… χέρια με αξιωματικό και έφτασαν στο σημείο να τον οδηγήσουν στο τμήμα με χειροπέδες!

Παρά το γεγονός  ότι το Αρχηγείο της Αστυνομίας δεν  έχει εκδώσει ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι ο αστυνομικός διευθυντής που πρωταγωνίστησε στο επεισόδιο τέθηκε ήδη σε διαθεσιμότητα, αλλά έχει υποβάλλει μήνυση εναντίον των αστυνομικών και η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας Δράμας.  


Όπως υποστηρίζει  ο αξιωματικός, σταμάτησε σε ένα από τα μπλόκα που είχαν στήσει αστυνομικοί και τους ρώτησε αν χρειάζονται κάτι δηλώνοντας την ιδιότητά του.  


Όμως, οι αστυνομικοί τον προσέβαλαν αγνοώντας τον βαθμό του.


Οι χαμηλόβαθμοι αστυνομικοί δεν τον αναγνώρισαν καθώς δεν υπηρετεί στην περιοχή και του ζήτησαν να αποχωρήσει. Εκείνος επέμεινε και τότε του ζήτησαν τα στοιχεία του… Όμως, σύμφωνα με την κατάθεση των αστυνομικών, ο αξιωματικός χτύπησε έναν από αυτούς με την πόρτα του αυτοκινήτου του και ακολούθησε συμπλοκή, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο αστυνομικός διευθυντής!