Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

"ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ & όχι μόνο":Η νέα Δήμαρχος...και τα Παλιά προβλήματα..!

ΑΛΣΟΣ 2011,"Η ΠΑΛΑΙΑ ΛΙΜΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ".ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ..!
Στο ξημέρωμα του 2011, οι «Πόλεις μας» (Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα) είναι ποια η «Πόλη μας» (Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα).Ο «Καποδίστριας» μας αποχαιρέτισε, μαζί με την πρώτη δεκαετία του 2000. Ο «Καλλικράτης», ήρθε στην ζωή μας ,τώρα. Άλλαξε το όνομα,άλλαξε ο δήμος, ήρθε νέα Δήμαρχος με «προ-Καποδίστρια» άμεσους συνεργάτες (Πρόεδρος Δ.Σ, Αντιδήμαρχοι)..... Τα παλαιά και αδιόρθωτα προβλήματα της γειτονιάς μας όμως ,είναι ίδια.

"Από σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα ενότητα (ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ & όχι μόνο) στον ιστολόγιο μας, με τα προβλήματα και τα κακώς κείμενα της γειτονιάς μας και της καθημερινότητας μας. "

Προβλήματα που κατά κύριο λόγο, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας και όχι μόνο.Προβλήματα εγκαταστάσεων και χώρων κοινής χρήσης του Δήμου μας. Χώροι που πρέπει άμεσα να γίνουν ,τουλάχιστον ασφαλείς.

Η μονή λύση σε αυτό είναι η πρωτοβουλία..!Πρωτοβουλία και ενεργοποίηση του Δημοτικού μηχανισμού .Πρωτοβουλία και θέληση όλων των εκλεγμένων του Δήμου μας και κυρίως της Νέας Δήμαρχου και των συνεργατών της.

Δεν νομίζουμε ότι στα προβλήματα που θα αναδεικνύουμε, παίζει ρόλο η οικονομική στενότητα του Δήμου μας, για να λυθούν..!Ούτε η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου, λόγω άμεσης εφαρμογής του «Καλλικράτη». Ο Δημοτικός μηχανισμός και οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου δεν συμμετέχουν στην εφαρμογή του νόμου, ούτε ο Δήμος σταματά να λειτουργεί..!Ούτε έχουμε την απαίτηση να ξαναχτιστεί η πόλη μας..!

Απλά να την κάνουμε ΑΣΦΑΛΗΣ..!
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ news και όχι μόνο.