Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Πέντε ασκήσεις για "δυνατό" σεξ..!

Νιώθετε ότι η σεξουαλική σας ζωή έχει βαλτώσει; Αν τα αίτια δεν είναι ψυχολογικά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ιδρώσετε με λίγη άσκηση. Με αυτό τον απλό και ανέξοδο τρόπο μπορείτε να διπλασιάσετε τη σεξουαλική σας ικανοποίηση, λένε οι γυμναστές. Αν και οι ακόλουθες ασκήσεις για καλύτερο σεξ συνδέονται κυρίως με τους... άνδρες, δουλεύουν τέλεια και για τις γυναίκες που θέλουν μια… ώθηση.
Pushups
Αν πρόκειται να κάνετε μόνο μία άσκηση, αυτό είναι η καλύτερη για όλους τους προφανείς λόγους. Αρχίστε με πιέσεις στον τοίχο με στόχο 3 σετ των 12-15 επαναλήψεων. Όταν είστε έτοιμοι, συνεχίστε pushups με τα γόνατα στο πάτωμα. Μόλις είστε έτοιμοι να πάτε την προπόνηση ένα βήμα παρακάτω, συνεχίστε στα παραδοσιακά pushups.
Κοιλιακοί
Οι κοιλιακοί σας είναι το δεύτερο σημαντικότερο σημείο που πρέπει να γυμνάσετε για καλύτερο σεξ. Ξεκινήστε με τους παραδοσιακούς κοιλιακούς στοχεύοντας σε 3-5 σετ των 15-20 επαναλήψεων, ανάλογα τη φυσική σας κατάσταση.
Άρσεις με βαράκια
Αυτή η άσκηση θα κρατήσει την πλάτη σας όσο πιο δυνατή γίνεται και θα δώσει δύναμη στα πόδια σας και στον κορμό σας. Με ελαφρώς λυγισμένα γόνατα σηκώστε τα βαράκια και λυγίστε τους αγκώνες προς τα έξω φέρνοντας το βαράκι στο ύψος του στήθους.
Ραχιαίοι
Αποτελούν την ιδανική άσκηση για να γυμνάσετε την πλάτη σας αλλά και τους κοιλιακούς σας. Ξαπλώστε μπρούμυτα σε ένα στρώμα γυμναστικής φέρτε τα χέρια στο ύψος του κεφαλιού, κατά προτίμηση χωρίς να το ακουμπάτε και ανασηκώστε το πάνω μέρος του σώματος περίπου 3-5 εκατοστά από το έδαφος. Κάντε 3-5 σετ των 15-20 επαναλήψεων.