Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Γυναίκα έκανε λάθος στο "όπλο" και Τον μαχαίρωσε κατά τη διάρκεια ερωτικών παιχνιδιών!!

Ήθελε να κάνει kinky ερωτικά παιχνίδια και παραλίγο να χάσει τον ένα του μηρό!! Ο λόγος για ένα ζευγάρι στην Σουηδία που αποφάσισε να αναπαραστήσει σκηνές από την ταινία "Βασικό Ένστκτο" αλλά τα ερωτικά παιχνίδια δεν φαίνεται να τους βγήκαν σε καλό..

Δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα σαδομαζοχισμού και υπό την επήρεια αλκοόλ ο 47χρονος σύζυγος χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό μαχαίρι έκοψε τα εσώρουχα της 36χρονης συζύγου του ώστε να της ανεβάσει τη λίμπιντο όπως είπε αργότερα στην κατάθεσή του στην αστυνομία.
Μετά και κατά τη διάρκεια του σεξ ο σύζυγος αποφάσισε να τοποθετήσει το μαχαίρι στο εσώρουχό του ώστε να το αρπάξει η γυναίκα του με τα δόντια! Όμως, κατά ένα περίεργο τρόπο έφτασε στο μηρό του με αποτέλεσμα η απρόσεκτη σύζυγος να τον μαχαιρώσει και να χάσει πολύ αίμα.

Αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να βρεθεί στο νοσοκομείο της Βαστέρας στην κεντρική Σουηδία.

Ο αστυνομικός διευθυντής της πόλης ανέφερε  "Από ότι καταλάβαμε μετά την ανάκριση, πρόκειται για μια σεξουαλική πράξη που είχε αυτή την απρόοπτη τροπή". Τελικά, η γυναίκα αφού πέρασε κάποιες ώρες στο αστυνομικό τμήμα βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της.

Έτσι είναι αυτά!! Άμα θέλουμε τέτοιες τρελίτσες στο κρεβάτι μας, δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε αλλά να έχουμε εκτός από πόδια και τα μάτια μας ανοιχτά..