Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ:Το «κλειδί» με την Πολεοδομία ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Ο νέος Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας θα έχει δική του Πολεοδομία και η ΑΕΚ τρίβει τα χέρια της γιατί «κερδίζει» χρόνο.

Στην ΑΕΚ «τρέχουν» τις εξελίξεις για το γήπεδο καθώς θέλουν μέχρι το τέλος του 2010 να γνωρίζουν αν η κατασκευή του θα έχει μπει στον σωστό δρόμο. Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει πολλά σημαντικά βήματα. Περισσότερα από κάθε άλλη φορά και για αυτό η αισιοδοξία ΠΑΕ και Ερασιτεχνικής είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Καλή επαφή με την Πολιτεία υπάρχει και μάλιστα το ΥΠΕΚΑ δείχνει να
στέκεται στο πλάι της ΑΕΚ, ενώ την Δευτέρα θα γίνει και η συνάντηση με την νέα Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Εφη Αποστολάκη.
Στα καλά νέα για το γήπεδο της ΑΕΚ ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα. Και μάλιστα πάρα πολύ σημαντικό νέο. Μέχρι και σήμερα ο παλιός Δήμος της Νέας Φιλαδέλφειας δεν είχε δική του Πολεοδομία και εξυπηρετούνταν (αν και εφόσον…) από αυτήν του Περισσού. Αντιθέτως, ο παλιός Δήμος της Χαλκηδόνας είχε δική του Πολεδομία, η οποία και «μεταφέρεται» στον νέο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Κάτι που σημαίνει πολλά για την ΑΕΚ.
Πλέον, από εκεί θα περάσουν όλα τα σχέδια της ΑΕΚ για το έργο του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ από αυτήν την Πολεοδομία θα γίνει η έγκριση τους και θα παραλάβει η ΑΕΚ την άδεια όταν όλα πάνε καλά. Ετσι, η ΑΕΚ με την Πολεοδομία στην περιοχή της μπορεί να «τρέξει» πολύ πιο γρήγορα κάποιες διαδικασίες και να «κερδίσει» έτσι αρκετό χρόνο, συγκριτικά με τις καθυστερήσεις που θα είχε με την παλιά Πολεοδομία διαφορετικού Δήμου.