Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΘΑΝΟ..!!:Ερωτικό ημερολόγιο για αγρότες...!!!

Εντυπωσιακές, καλλίγραμμες κι αισθησιακές γυναίκες, οι οποίες ποζάρουν στο φακό κρατώντας γεωργικά εργαλεία ή ακόμη και πίνοντας γάλα επιστρατεύονται για να... ανυψώσουν το ηθικό των αγροτών..!!
Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της βουλγαρικής ιστοσελίδας fermer.bg και επινοητή του εν λόγω ημερολογίου αρχικός στόχος της φωτογράφισης ήταν να δώσει αισιοδοξία στον αγροτικό πληθυσμό της χώρας.
«Στόχος είναι να ενθαρρύνουμε τους αγρότες και όσους δραστηριοποιούνται στο γεωργικό τομέα, να δουν την κατάσταση με αισιοδοξία και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Μπόρισλαφ Μπορίσοφ στην ιστοσελίδα "Sofia News Agency".
Η λήψη των φωτογραφιών ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 και περιλαμβάνει σκηνές από την καθημερινή ζωή των αγροτών ενώ οι κοπέλες που επιλέχθηκαν ασχολούνται με το χώρο της μόδας και είναι επαγγελματίες μοντέλα.
Ο κ. Μπορίσοφ εκτίμησε ότι οι θαυμαστές του γυναικείου φύλου θα ενθουσιαστούν ειδικά όταν αντικρίσουν την Λατσεζάρα Κάντσεβα, ένα από τα «top model» της Βουλγαρίας αλλά και τα υπόλοιπα μοντέλα να επισκευάζουν ένα τρακτέρ ή να έχουν σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γράσο και υπολείμματα βενζίνης ή πετρελαίου.