Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΦΑΓΕ 14 ΓΚΟΛ....!!

Έκατσαν και έφαγαν 14 γκολ. Λέτε να το έστησαν και να τα έπιασαν?

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού απέστειλε σκληρή ανακοίνωση στην ΕΠΟ με αφορμή δημοσίευμα που αποκαλύπτει «στημένο».... αγώνα ελληνικής ομάδας σε διοργάνωση της Ουέφα!

To δημοσίευμα της εφημερίδας "Εξέδρα" αναφέρεται στο παρακάτω γεγονός:


Την περασμένη εβδομάδα στη Μάλτα, διεξήχθη η ενδιάμεση φάση του 7ου UEFA Region’s Cup, ενός επίσημου διεθνούς τουρνουά στο οποίο μετέχουν ερασιτεχνικές ομάδες. Την Ελλάδα εκπροσωπούσε η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Φθιώτιδας, η οποία προκρίθηκε στη φάση αυτή έπειτα από τη νίκη της στον τελικό των προκριματικών του περασμένου Ιουνίου με 4-1 κόντρα στην ΕΠΣ Λάρισας.

Η ΕΠΣ Φθιώτιδας, λοιπόν, είχε στο τουρνουά μια «λευκή» ισοπαλία με τη Μάλτα και μια ήττα 3-1 από την ισπανική Γκαλέγκα. Το περασμένο Σάββατο αντιμετώπιζε τη γερμανική Βάρτεμπέργκιχερ, η οποία προηγουμένως είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με την Γκαλέγκα και είχε επικρατήσει 1-0 της .........

Μάλτας. Εν τω μεταξύ η Γκαλέγκα είχε νικήσει 6-0 τη Μάλτα και είχε σαφές προβάδισμα για την πρόκριση λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Η ελληνική ομάδα δεν είχε καμία ελπίδα για πρόκριση. Ουσιαστικά, δεν είχαν ούτε οι Γερμανοί, διότι για να προκριθεί η Βάρτεμπέργκιχερ στα τελικά, έπρεπε να πετύχει 14 γκολ!


Το ματς έληξε 14-1! Η ελληνική ομάδα δέχτηκε όσα γκολ χρειάζονταν οι Γερμανοί! Και πιο συγκεκριμένα, δέχθηκε 7 γκολ μέχρι το 81ο λεπτό και άλλα 7 γκολ στα τελευταία 9 λεπτά!
Με αφορμή το δημοσίευμα αυτό, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής απέστειλε οργισμένη επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, με την οποία χαρακτηρίζει «αυταπόδεικτα προσυνενννοημένο» το παιχνίδι, κόβει «μαχαίρι» την επιχορήγηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας και απαιτεί από την ομοσπονδία άμεσες αποφάσεις.

Αναλυτικά η επιστολή Μπιτσαξή στον Πιλάβιο:

«Έκπληκτος και άναυδος πληροφορήθηκα από το δημοσίευμα το οποίο σας αποστέλλω, το θέμα με την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Αν αληθεύουν τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για περίπτωση πρωτοφανούς δυσφήμισης του αθλήματος, καταρράκωσις κάθε έννοιας ευ αγωνίζεσθε σε διεθνές περιβάλλον και αυταπόδεικτης προσυνεννόησης.


Είμαι βέβαιος ότι η ΕΠΟ θα διερευνήσει το θέμα με ιδιαίτερη προσοχή και θα μας ενημερώσει σχετικά με τις όποιες αποφάσεις των οργάνων της. Με λύπη οφείλω να σημειώσω ότι κάθε κρατική επιχορήγηση προς την ΕΠΣ Φθιώτιδας αναστέλλεται μέχρι την πλήρη εκκαθάριση του θλιβερού αυτού ζητήματος».