Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ:Τα Δημοτικά Τέλη ....η "Νικήτρια" Δήμαρχος και ο Χωρίς Συμπαράσταση Δημότης..!

Γράφει ο Δημότης b.v.
To Χθεσινό Δ.Σ. είναι Παρελθόν.
Κάποια αποσπάσματα της συνεδρίασης τα εκθέσαμε με video -για πρώτη φορά στην ιστορία-μόνο από εδώ..!Από τον ιστότοπο μας δεν πρόκειται να αναφερθούμε σε παρασκήνια... ίντριγκες και δολοπλοκίες της Συνεδρίασης.
Και ξεκινάμε από την πολύ θετική για τους Δημότες μας  μείωση 20% των Δημοτικών τελών ,που πλέον είχαν γίνει δυσβάσταχτα ,λόγω και της μεγάλης οικονομικής κρίσης της χώρας μας.Επίσης θετική η μείωση τελών Νεκροταφείου.Θετικό, ότι οι μειώσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα από όλες σχεδόν  τις παρατάξεις.
Όμως αυτό που συνέβη στην εκλογή του "Συμπαραστάτη του Δημότη" έσβησε τα θετικά μηνύματα της συνεδρίασης (Ομοφωνία τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης για το καλό του Δημότη) και μας προσγείωσε στην Ελληνική πραγματικότητα της ιδιοτέλειας των πολιτικών μας...!
Ο "Συμπαραστάτης του Δημότη" δεν θα μας συμπαραστέκεται για τα επόμενα τρία χρόνια και αυτό συμβαίνει λόγω της εσωκομματικής αναμέτρησης δυνάμεων της Νέας Προοπτικής, ανάμεσα στην κυρία Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου ΚύριοΓρεντζελιά Παντελή..!
Το σκορ έληξε με 12-8 υπέρ της Δημάρχου με τους "Χαλκηδονιώτες" να πανηγυρίζουν.... τους "Φιλαδελφειώτες" να ετοιμάζουν τα ξίφη τους για την επόμενη αναμέτρηση ........
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ...!