Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ:Ανακοίνωση-Συμπαράστασης, Νέων Συνδυασμού "ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ"



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
13/02/2011

Με αφορμή την ανακοίνωση του φίλου Δημοτικού Συμβούλου Σωτήρη Κοσκολέτου, της παράταξης «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» κάτω από την σημαία της οποίας όλοι μαζί δώσαμε τον... προεκλογικό αγώνα, ερχόμαστε εμείς οι νέοι σε ηλικία υποψήφιοι του συνδυασμού, να ενώσουμε την φωνή μας με αυτή του Σωτήρη ο οποίος στο θέμα της συζήτησης για τον κανονισμό του δημοτικού συμβουλίου εκφράζει και τις δικές μας απόψεις.
Η απόφαση μας να ασχοληθούμε με τα κοινά, είχε σαν σκοπό να καταβάλουμε όλοι μαζί την προσπάθεια προκειμένου να δώσουμε στην πόλη μας μια καλύτερη καθημερινότητα αλλά και να ενεργοποιήσουμε όσα περισσότερα νέα συνομήλικα παιδιά να συμπορευτούν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια.
Η βούληση των συνδημοτών, μας έφερε να δώσουμε αυτόν τον αγώνα από την εξίσου σημαντική θέση της μείζονος αντιπολίτευσης. Από την πρώτη στιγμή έγινε ορατή η ανέλπιδα προσπάθεια όλων αυτών που επί χρόνια είχαν και έχουν τις τύχες της πόλης στα χέρια τους, για να ποδηγετήσουν την νεανική μας ορμή και τα όνειρα μας για ένα καλύτερο αύριο. Η πρόθεση τους προφανής. Οι ενέργειες τους γίνονται με αποκλειστικό γνώμονα την διαφύλαξη των συμφερόντων τους αλλά και για να προδιαγράψουν το μέλλον της πόλης σύμφωνα με τις δικές τους ξεπερασμένες αρχές διοίκησης και με την δική τους αντίληψη για την λειτουργία της δημοκρατίας.
Ο νεανικός μας ενθουσιασμός ίσως τους τρομάζει αλλά τους ξυπνάει και ενοχές για την λάθος πορεία που διέγραψε ο αντίστοιχος δικός τους. Η λάθος πορεία που ακολούθησαν τότε, σήμερα τους φέρνει να έχουν επιλέξει τον ρόλο κυματοθραύστη του νεανικού μας ενθουσιασμού, για να αποτρέψουν πρωτίστως την σύγκριση της πιθανής μας επιτυχίας με την αντίστοιχη δική τους θολή πορεία που διέγραψαν με το πέρασμα του χρόνου.
Καλούμε και τους υπόλοιπους νέους σε ηλικία αλλά και συμμετοχή στα κοινά, να συμπορευτούν μαζί μας και από κοινού να καταφέρουμε όσα δεν πέτυχαν αυτοί που προσπαθούν να μας φράξουν τον δρόμο. Δεν παίζει ρόλο η παρουσία τους σε «αντίπαλους» συνδυασμούς, το όραμα είναι κοινό και θα επιτευχθεί αν ξεπεράσουν τις αγκυλώσεις της δήθεν αντιπαλότητας που προσπαθούν να τους μπολιάσουν.
Το ζητούμενο καλύτερο αύριο θα έρθει μέσα από τον κοινό αγώνα και τις φρέσκιες ιδέες μας. Τους παλαιότερους τους θέλουμε να σταθούν δίπλα μας, αφού πρώτα «ξεσκονίσουν» τις αραχνιασμένες αντιλήψεις τους και προθυμοποιηθούν να μας μεταλαμπαδεύσουν την σωστή πλευρά της εμπειρίας τους.

Νέοι της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
“Καλημέρα Όμορφη Πόλη”

Αναστασιάδου Ματθίλδη
Αντωνόπουλος Λευτέρης
Αρβανίτης Ειρηναίος
Βουρδουμπάς Νίκος
Δασκαλόπουλος Ανδρέας
Δημουλάκου Αγγελική
Ζαγανάκου Βάσια
Καλογεράκης Γιώργος
Κάρνος Διονύσης
Κοσσύφης Θανάσης
Κουρτέσης Οδυσσέας
Λούτας Νίκος
Μουλιάτος Νίκος
Μπούρας Σπύρος
Ντούφας Τάσος
Παλαιός Γιώργος
Πατσούρας Μιχάλης
Πρεβέντη Δήμητρα
Ρούσσου Κατερίνα
Σαραντοπούλου Ευαγγελία
Σασσαρώλη Ιωάννα
Τριανταφύλλου Χρήστος
Τσακίρογλου Ευγενία
Φακίνου Αλεξάνδρα