Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Λέσχης – Παιγνιοθήκης Α.Μ.Ε.Α.:Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας-Δελτία Τύπου
[18/2/2011] Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης – Παιγνιοθήκης Α.Μ.Ε.Α.
Σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης – Παιγνιοθήκης Α.Μ.Ε.Α. Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι της... Δημοτικής Αρχής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εργαζόμενοι, γονείς και τα μέλη της Παιγνιοθήκης γέμισαν από νωρίς το χώρο.
Την εκδήλωση άνοιξε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών & Δια Βίου Μάθησης κα Βάσω Αγαγιώτου η οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για την μεγάλη προσέλευση κατοίκων της πόλης μας και τόνισε: «Η Παιγνιοθήκη για μας αποτελεί την καρδιά της κοινωνικής μας πολιτικής. Γνωρίζουμε το έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι σε αυτό, οι εθελόντριες, οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά. Στην προσπάθεια αυτή είμαστε και θα είμαστε δίπλα και ως άνθρωποι και ως διοίκηση».

Ακολούθησε η παρουσίαση του Ειδικού Συμβούλου στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας ψυχολόγου κου Ευάγγελου Μανουρά ο οποίος και ανακοίνωσε την διεξαγωγή ειδικής ημερίδας για τον νέα καινοτόμα προγράμματα της Παιγνιοθήκης .

Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Χ. Μπόβος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μ. Κουτσάκης, ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Χ. Τομπούλογλου, η κα Ρ. Κοσμά και ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Ν. Παπανικολάου.

Η βραδιά έκλεισε με τραγούδια των παιδιών και το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων