Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η γλώσσα του σώματος...στο πρώτο ραντεβού..!

Βγήκατε στο ραντεβού σας και ενώ το άλλο άτομο ισχυρίζεται ότι περνάει όμορφα μαζί σας , εσείς τον /την βλέπετε να χασμουριέται συνεχώς! Η γλώσσα του σώματος σας λεει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που σας λεει με τα λόγια του ο / η συνοδός σας. Εντοπίστε λοιπόν την θετική ή αρνητική γλώσσα του σώματος και μάθετε τι πραγματικά αισθάνεται το άλλο άτομο για σας...:

Αρνητική γλώσσα σώματος.
 1. Μήπως το άτομο απέναντι σας έχει σταυρωμένα τα χέρια στο στήθος; Αυτό σημαίνει ότι ασυναίσθητα βάζει ένα τείχος ανάμεσα σας. Μάλλον , δεν είναι διατεθειμένο για μεγαλύτερη οικειότητα.
2. Χασμουριέται ; Αυτό είναι πολύ κακό σημάδι , εκτός και αν το ραντεβού σας ξενύχτησε το προηγούμενο βράδυ γιατί σας σκεφτόταν!
3. Συχνές κινήσεις του κεφαλιού , αντί για λεκτικές απαντήσεις. Αυτό σημαίνει πάλι ότι το άλλο άτομο βάζει τείχος ανάμεσα σας ή δεν σας παρακολουθεί συγκεντρωμένα.
4. Δεν σας κοιτάζει στα μάτια ; Κοιτάζει οπουδήποτε αλλού εκτός από σας ; Σ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ανησυχήσετε πολύ. Μάλλον σας έχει βαρεθεί!
5. Κρατάει απόσταση από σας ; Όταν το άλλο άτομο δεν σας πλησιάζει , και δεν εννοούμε απαραίτητα να σας πλησιάσει για κάποιο σκοπό , δεν σας αγγίζει και δεν στέκεται δίπλα σας , μάλλον αποφεύγει οποιαδήποτε σωματική επαφή!
Θετική γλώσσα σώματος.
1. Εάν το άλλο άτομο κάθεται άνετα και χαλαρωμένα , χωρίς όμως να δείχνει βαριεστημένο , απλά απολαμβάνει την συζήτηση και την προσέχει , σας δίνει το πράσινο φως πως ενδιαφέρεται!
2. Η συνεχής οπτική επαφή , και ειδικά το κοίταγμα στα μάτια θα πρέπει να σας δώσει θετικά σημάδια!
3. Σκύβει προς το μέρος σας ; Αυτό ερμηνεύεται ότι δεν είστε πια δύο ξένοι και αρχίζει να αναπτύσσεται μια οικειότητα μεταξύ σας.
4. Σας ακουμπάει ; Το καλύτερο σημάδι είναι εάν σας κρατάει το χέρι αλλά και οποιαδήποτε άλλη κίνηση προς το μέρος σας εκλαμβάνεται ως θετικό σημάδι.
5. Μήπως κρύβει τις παλάμες; Οι ανοιχτές παλάμες , και η έκθεση τους στο άλλο άτομο δείχνει φιλική διάθεση και ζεστασιά.
6. Συμφωνεί κουνώντας το κεφάλι καταφατικά κατά την διάρκεια που του μιλάτε ; Αυτό δείχνει ότι σας προσέχει , κρέμεται από τα χείλη σας και βρίσκει την συζήτηση ενδιαφέρουσα.
7. Προσαρμόζεται ανάλογα με τις δικές σας κινήσεις ; Εάν παραδείγματος χάρη σκύψετε στο τραπέζι , σκύβει και αυτό ; Εάν αλλάξετε την φορά του σώματος σας στο κάθισμα , την αλλάζει και αυτό ; Ψιθυρίζει όταν ψιθυρίζετε; Εάν ναι τότε σημαίνει ότι αρχίζει να αναπτύσσετε μεταξύ σας μια αρμονία και ένας κοινός ρυθμός. Εξαιρετικά καλό σημάδι...!

sxeseis