Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Φώναξε την αστυνομία για να γλιτώσει από τη σεξομανή γυναίκα του!!








Να γλιτώσει από την ερωτική επιθυμία της γυναίκας του ήθελε ένας άνδρας στη Γερμανία, που κατέληξε να ζητήσει τη βοήθεια της Αστυνομίας, ώστε να καταφέρει λίγο να ... κοιμηθεί!
Η ιστορία, συνέβη στην πόλη  Βάιμπλινγκεν της Γερμανίας, όπου ένας άνδρας, τουρκικής καταγωγής, "ιδιαίτερα εξουθενωμένος" από τη συνεχή επιθυμία της γυναίκας του για σεξουαλικά παιχνίδια, τηλεφώνησε την Τρίτη στην αστυνομία, ζητώντας από τα όργανα της τάξης να τον "βοηθήσουν να προασπίσει τη νυχτερινή του ανάπαυση", σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.
Ο άνδρας είπε ότι είναι 18 χρόνια παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και μια γυναίκα που "τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει", ενώ εξήγησε πως για το λόγο αυτό έχει εγκαταλείψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια το κρεβάτι του και έκτοτε κοιμάται στο καθιστικό.
Πρόσφατα ο κύριος αυτός πήρε τη γενναία απόφαση να χωρίσει και να "μετακομίσει προκειμένου να βρει την ηρεμία του, κυρίως γιατί το πρωί πρέπει να είναι δυνατός και με διαύγεια πνεύματος όταν φεύγει για τη δουλειά, κάτι "που στην παρούσα φάση καθίσταται ανέφικτο", διευκρινίζει η γερμανική η αστυνομία.
Πράγματι, η "σύζυγός του πηγαίνει τη νύχτα στο καθιστικό και τού απαιτεί να εκπληρώσει το συζυγικό του καθήκον", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Μα τι περίεργοι και αχάριστοι που είναι μερικοί άνδρες!! Αντί να εκτιμήσει ότι η γυναίκα του μετά από 18 ολόκληρα χρόνια γάμου, συνεχίζει να τον επιθυμεί ερωτικά και μάλιστα κάθε βράδυ, θέλει να την χωρίσει! Επειδή τον εξουσιάζει και τον ταπεινώνει δηλαδή;; Μια ιδέα είναι όλα!!