Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:Έκανε μήνυση στον άντρα της γιατί δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά..!




 Δεν πίστευε στα ροζ αυτιά του ο αστυνομικός υπηρεσίας του τμήματος Αιγίου όταν μια γυναίκα πήγε εκεί μαζί με τον πατέρα της για να υποβάλλει μήνυση στο σύζυγο της επειδή αντιμετωπίζει πρόβλημα... στύσης!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόσμος», ο αστυνομικός βάρδιας τα έχασε και ρώτησε και ξαναρώτησε για να εμπεδώσει αν είχε ακούσει καλά το λόγο της μήνυσης. Απάντηση του έδωσε και τις δύο φορές ο πατέρας της γυναίκας!
Αφού βεβαιώθηκε, λοιπόν, ότι άκουσε καλά, ο ξαφνιασμένος αστυνομικός ρώτησε απορημένος: «Και τι θέλετε να κάνω εγώ δηλαδή; Μα είναι λόγος αυτός για να υποβάλλεται μήνυση στον άνθρωπο;».
Πατέρας και κόρη όχι απλά επέμεναν αλλά παρότρυναν τον αξιωματικό να πάρει τον σύζυγο της κυρίας και να του κάνει συστάσεις!
Τελικά, μετά από πολλές πιέσεις, ο αστυνομικός κράτησε το νούμερο του τηλεφώνου του συζύγου και την επομένη το πρωί τον κάλεσε αυτοπροσώπως στην αστυνομική υπηρεσία.
Όταν ο σύζυγος της κυρίας πήγε εκεί, έπεσε από τα σύννεφα ακούγοντας για τη μήνυση που του υπεβλήθη! Ο ίδιος ομολόγησε ότι όντως αντιμετώπιζε πρόβλημα, το οποίο, ωστόσο, απέδωσε στο άγχος που του είχε προκληθεί από προβλήματα άλλης φύσης που αντιμετώπιζε με τη σύζυγό του και την οικογένειά της. Μάλιστα, υποστήριξε ότι αυτό που ήθελαν πατέρας και κόρη ήταν να  τον εκθέσουν στην τοπική κοινωνία.
Πάντως, η συνέχεια της υπόθεσης θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.. Και η εύλογη απορία όλων είναι η εξής: η σύζυγος του ανίκανου κυρίου περιμένει να του τονώσει το ηθικό διαπομπεύοντας τον στα δικαστήρια;; Μάλλον η εν λόγω γυναίκα δεν πρόκειται να ξαναδεί χαρά τουλάχιστον από το συγκεκριμένο άνδρα!

πηγη:κοσμος