Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ:Το Δημοτικό συμβούλιο...το "ΧΑΛΙΦΑΤΟ"...και ο ΔΗΜΟΤΗΣ..!

Γράφει ο b.v
Έγινε χθες το 3ο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου μας.Οι προτάσεις της συμπολίτευσης πέρασαν λόγω πλειοψηφίας ..Στις επιτροπές μπήκαν αυτοί που ήθελε.....κλπ
Ξεκίνησα να γράψω για το Δ.Σ. και να ενημερώσω, για τα πεπραγμένα του, άλλα, δεν μπόρεσα...διότι,
η αίσθηση  που μου δόθηκε από το 3ο κατά σειρά συμβούλιο που παρακολούθησα είναι μια και λέγετε ..."ΧΑΛΙΦΆΤΟ"...!
Φυσικά κάποιος μη γνώστης της Φιλαδελφόχαλκηδονιότικης πραγματικότητας ,θα έλεγε ότι η Δήμαρχος μας είναι αλαζονική και εγωκεντρική..!
Μακάρι..!
Αλλά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και οι προεκλογικές μας υποψίες αρχίζουν και γίνονται πραγματικότητα..!
Μια Δήμαρχος που δεν φαίνεται πουθενά ...Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί σύμβουλοι που καπελώνονται σε κάθε τους ομιλία (άκομψα) και σε κάθε τους κίνηση...!
Και είμαστε ακόμα στον 2ο μήνα που θεωρητικά κρατιούνται τα προσχήματα...!

Κακόμοιρε "ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ" .....!Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη  και χωρίς κουβέντα..!Τουλάχιστον εσύ δίνεις τον λόγο στον υπηρέτη σου Μπλιαχ Χαχάτ..!

Κυρίες/οι της συμπολίτευσης .Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και η κοινωνία μας αγανακτισμένη.Τα σοβαρά οικονομικά μας προβλήματα και τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας των Δημοτών, σας θέλουν όλους τους εκλεγμένους μας, στις επάλξεις..!Ο καθένας από την μεριά του και με  την δουλειά του είναι υποχρεωμένος να υπηρετήσει τον Δημότη, που του έδωσε την θέση και  να αποδείξει ότι την άξιζε!
Το παρελθόν πλέον είναι παρελθόν.Οι γενιές άλλαξαν.Οι πολίτες  είναι πλέον σκεπτόμενοι και με αυστηρά κριτήρια.Δεν θα ανεχθούν πλέον συμπεριφορές παντοκρατορίας και αλαζονείας.Δεν θα ανεχθούν πιόνια της Δημοτικής αυτοδιοίκησης μας.Δεν θα ανεχθούν αιρετούς που έγιναν σύμβουλοι για το Θεαθήναι..και το πρεστίζ τους...!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ,ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ...ΠΑΝΤΟΥ....ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ...!
ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΠΟΥ Ο  ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΤΗΣ.
Δουλειά και ταπεινότητα να είναι το σύνθημα όλων..!