Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ:Η1Ν1> Οκτώ Θάνατοι σε 24ώρες...Απαραίτητο το εμβόλιο..!

Μέτα το περσινό φιάσκο με τα εμβόλια και την παράλογη διασπορά φόβου από τα ΜΜΕ και το Κράτος,φέτος τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα με την γρίπη Η1Ν1 άλλα κάνεις δεν το λέει..!
Ήδη οι θανατοι εχουν φτασει στον αριθμο 82.Μαλιστα το... τελευταιο 24ωρο ειψχαμε 8 θανατους..!
Χαρακτηριστικες ειναι οι δηλωσεις που εκανε στο newsbomb.gr ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Γιάννης Πιερρουτσάκος:
Είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό! Είναι ντροπή να πεθαίνουν οκτώ άνθρωποι μέσα σε μια ημέρα!», δήλωσε σε έντονο ύφος ο ο κ. Πιερρουτσάκος, οποίος ζητά ακόμα και εισαγγελική παρέμβαση για το σοβαρό όπως το χαρακτηρίζει θέμα, ρίχνοντας σαφές βολές ευθύνης στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης και στο υπουργείο Υγείας.
«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας είχε προειδοποιήσει ήδη από τον περασμένο Σεπτέμβριο το ΚΕΕΛΠΝΟ για τον H1N1, αλλά αδράνησαν. Δεν έγινε η σωστή ενημέρωση του κοινού»
Ο πρώην πρόεδρος κρούει τον κώδωνα για το μέλλον, ενώ παράλληλα προτρέπει ακόμα και τώρα το κοινό να εμβολιαστεί»...!Σύμφωνα με στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), μόλις το τελευταίο 24ωρο εισήχθησαν σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας 14 άτομα, διπλάσιος αριθμός από αυτόν της περασμένης εβδομάδας! Μέχρι στιγμής στις ΜΕΘ όλης της Επικράτειας νοσηλεύονται 142 άνθρωποι οι οποίοι αντιμετωπίζουν αναπνευστική ανεπάρκεια.
Από την αρχή του έτους, έχουν νοσηλευτεί συνολικά 266 συνάνθρωποί μας.