Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

τ.Δήμαρχος:Mετά τη συντριβή του στις εκλογές...έρχεται και ο εξευτελισμός του!

Ο λόγος για πρώην Δήμαρχο της Αττικής που καταποντίστηκε στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Συνετρίβη σε βαθμό που ούτε ο χειρότερος εχθρός του δε μπορούσε να προβλέψει και... έφυγε κακήν κακώς από το δημαρχιακό θώκο αφήνοντας όχι και τις καλύτερες εντυπώσεις...

Στο γιατί έχασε τις εκλογές μπορούν να ειπωθούν πολλά και να γραφτούν ακόμα περισσότερα... Σίγουρα έκανε λάθη, τα οποία και πλήρωσε ακριβά, όμως το μεγαλύτερο λάθος του ήταν ότι δε μπόρεσε να δεχθεί την ήττα του στις εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του dimarxe.gr από το στενό του περιβάλλον δε μιλιόταν για μέρες, ενώ η παρουσία του στο Δημαρχείο μέχρι που παρέδωσε στο διάδοχό του ήταν τυπική και αραιή.

Ο ίδιος απέδωσε την ήττα του σε λάθος στρατηγική, ενώ εξομολογήθηκε σε πρώην συνεργάτη του ότι σκεφτόταν σοβαρά ακόμα και τη φυγή απ' την ίδια του την πόλη! Στο "δημαρχιακό" του κινητό έπαψε να απαντά και επιπλέον έκοψε τις πολλές μετακινήσεις στην πόλη του.

Και να 'ταν μόνο αυτά; Έχει αφήσει πίσω του μέχρι και σήμερα, δύο μήνες και... μετά τις εκλογές μικροχρέη σε διαφόρους από την προεκλογική του εκστρατεία με αποτέλεσμα να κρύβεται σα φυγάς και να έχει την απαίτηση να του τα χαρίσουν κιόλας, επειδή δεν επανεξελέγη! Ψάχνει για κορόιδα δηλαδή...
Η απόλυτη ξεφτίλα για έναν άνθρωπο που μέχρι πριν λίγες ημέρες αποκαλούνταν Δήμαρχος! 


stifora.gr