Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛ-ΧΑΛ:Το Internet...Η Δήμαρχος-Πρόεδρος που δεν είναι Πρόεδρος...και η προχειρότητα..!

Γράφει ο b.v.
Ο Καλλικράτης, όπως όλοι γνωρίζουμε ένωσε τους δυο Δήμους Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνος.Πριν γίνει αυτό και οι δυο Δήμοι είχαν στο internet την επίσημη ιστοσελίδα.τους.(www.filadelfeia-dimos.gr) & (www.neahalkidona.gr ).
Πλέον ο νέος Δήμος χρησιμοποιεί την... ιστοσελίδα του π.Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας,η οποία είναι η ίδια ακριβώς με την παλαιά...με μόνη αλλαγή το όνομα του Δήμου.Όλες οι πληροφορίες για τον Δήμο είναι από τον πρώην Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας....
Η μόνη νέα πληροφόρηση για τον Δημότη είναι στην κατηγόρια ΔΗΜΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ,που υπάρχει το βιογραφικό της Δημάρχου, η νέα Διοίκηση ,τα συμβούλια και οι επιτροπές.
Όμως στις επιτροπές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ,Πρόεδρος των επιτρόπων εμφανίζετε η Δήμαρχος Κυρία Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη..!

ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος
ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος

Φυσικά η Δήμαρχος δεν είναι Πρόεδρος των συγκεκριμένων επιτροπών.Είχε δεσμευθεί στο 1ο Δημοτικό συμβούλιο ότι θα ήταν αλλά αμέσως μετά άλλαξε την απόφαση της και έδωσε την θέση της στους:Χαράλαμπο Μπόβο "Οικονομικών" & Παύλο Κότσιρα "Ποιότητας Ζωής"...! 

 Επίσης αν "σερφάρει" κάποιος Δημότης στα Δελτία τύπου και ανοίξει το [11/1/2011] Ορισμός Αντιδημάρχων, Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, Αναπλήρωση Δημάρχου  , με τον δημοφιλές browser "firefox" θα καταλάβει την προχειρότητα...! 

Σίγουρα ο χρόνος που διοικεί η νέα διοίκηση είναι λίγος.Σίγουρα κάποια στιγμή θα ετοιμαστεί και θα ανέβει νέα ιστοσελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο.
Όμως η ενημέρωση του Δημότη είναι υποχρέωση του Δήμου και μπορεί και πρέπει να γίνει και από την ήδη υπάρχουσα ιστοσελίδα. 
Πρωτοβουλία χρειάζεται και ο κατάλληλος άνθρωπος......