Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Πρόταση - έκπληξη για την Eurovision..!

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι συμμετοχές που η επταμελής επιτροπή της ΕΡΤ συζήτησε, για τον τελικό της Ελλάδας, από τον οποίον θα.... αναδειχθεί ο καλλιτέχνης που θα μας εκπροσωπήσει στο διαγωνισμό της Eurovision στην Γερμανία.
Οι αιτήσεις που έγιναν δεκτές από την επιτροπή της ΕΡΤ είναι: Θεοχάρης Ιωαννίδης (το νέο πουλέν του Ηλία Ψινάκη), Κόκκικα Χαλιά, Βαλάντω Τρύφωνος, Αντιγόνη Ψυχράμη, και η αίτηση-έκπληξη του Γιάννη Σαββιδάκη.
Το newsbomb.gr, μίλησε αποκλειστικά με την εταιρία του Γιάννη Σαββιδάκη «ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ» (Εταιρία της Emotion Art Group Ltd) και μας ενημέρωσε πώς ο Γιάννης Σαββιδάκης έχει ήδη το τραγούδι του έτοιμο (σε σύνθεση του Αλέξη Μπαλακάκη, Παναγιώτη Γιαννή και του Γιάννη Σαββιδάκη) και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του.
Αυτό αποδεικνύουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του newsbomb.gr
Η συμμετοχή του Γιάννη Σαββιδάκη αποτέλεσε έκπληξη στους κύκλους των ανθρώπων που ασχολούνται με τον διεθνή διαγωνισμό. Ο Γιάννης Σαββιδάκης έχει κυκλοφορήσει συνολικά επτά προσωπικούς δίσκους, δύο χρυσούς και έναν πλατινένιο και δυο Singles και έχει συνεργαστεί σε συναυλίες και ζωντανές εμφανίσεις με τη Χαρούλα Αλέξιου, το Μίμη Πλέσσα, τη Δήμητρα Γαλάνη και πολλούς άλλους.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινωθούν σύντομα και άλλες τρεις συμμετοχές-έκπληξη στον ελληνικό τελικό.
Θα επανέλθουμε στο θέμα με νεότερα!
Ρεπορτάζ: Νάντυ Παπαμήτσου