Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΚΤΙΡΙΟ COLUMBIA:ΓΚΕΤΟ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ..!

Γράφει ο b.v.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..:
"ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ...ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ...ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΕ ΒΟΘΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ.
ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΕΙ) ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΑΡΚΟ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΤΣΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΡΟΜΟ(ΑΠΟ ΜΕΛΑΜΨΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς) ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ."
 "Eίμαι κάτοικος της οδού Ανθέων και μένω σε μια πολυκατοικία που βρίσκεται δίπλα από το άλσος Προμπονά και απέναντι από τη γνωστή σε όλους μας Columbia. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην πολυκατοικία μας, αλλά και στις διπλανές κατοικίες είναι ότι αφού έγινε η κατεδάφιση της ιστορικής Columbia, έμεινε ένα κτίσμα οπού μαζεύονται καθημερινά αλλά και κατοικούν , ναρκομανείς , μετανάστες αλλά και άστεγοι. Αυτό...όπως καταλαβαίνεται, έχει προκαλέσει μία αναστάτωση στους κατοίκους που φοβούνται για την ασφάλειά τους. Το πρόβλημα , όμως δεν τελειώνει εδώ. Περίπου 2 φορές το μήνα, συγκεντρώνεται κάθε λογής "υπόκοσμος" στο κτίριο που προανέφερα και βάζει πάρα πολύ δυνατά μουσική( σε σημείο να τρίζουν παράθυρα της πολυκατοικίας) σε ώρες κοινής ησυχίας"

"Columbia στην Ριζούπολη...μόνο οι παλιοί την γνωρίζουν.Και ποιά γνωστά ονόματα δεν περάσανε από εκεί....
Έμεινα κάποια χρόνια εκεί κοντά.....Εκείνα τα χρόνια όσοι δεν είχαν δικό τους σπίτι ήταν περιπλανώμενοι Ιουδαίοι στις γειτονιές της Αθήνας.Κρεμασμένοι στα κάγκελα βλέπαμε τον  Καζαντζίδη
τον Μπιθικώτση τον Μάνο τον Χατζηδάκη την Βίκυ Μοσχολιού κ.λ.π.Τα σαρανταπενταράκια είχαν πέραση και τα πουλούσαν στα δισκάδικα της Αθήνας και όχι με το κιλό στις εφημερίδες. Σήμερα το κτίριο είναι εγκαταλελειμένο...βρωμερό...και λεηλατημένο."

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΕΎΟΥΝ...!