Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Φλερτ για γυναίκες – Οδηγίες προς ναυτιλλόμενους!


Για να μη κατηγορούμε μόνο τους κυρίους και οι κυρίες της παρέας χρειάζονται κάποιες μικρές αλλά απαραίτητες βελτιώσεις στις τεχνικές φλερτ που χρησιμοποιούν! Θέλετε να τις δούμε ;..... Πρώτα - πρώτα , η εξωτερική  εμφάνιση είναι ιδιαίτερα σημαντική στην κοινωνία που ζούμε γι αυτό πρέπει να την φροντίζουμε αναλόγως. Ειδικά σε ένα πρώτο ραντεβού ή κατά την διάρκεια μιας γνωριμίας με ένα άτομο που  ενδιαφέρει θα πρέπει να προσέχετε την εμφάνιση σας. Αυτό δεν σημαίνει πως αν τελικά προκύψει σχέση , θα παρατήσετε τον εαυτό σας! Μεγάλο λάθος! Οι άντρες είναι γνωστό ότι δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση για αυτό δε πρέπει να την παραμελείτε! Και μην με παρεξηγήσετε...όχι μόνο εμφάνιση και προσωπικότητα μηδέν. Ο συνδυασμός και των δύο είναι θανατηφόρος!
Όπως και οι άντρες και εσείς , δεν πρέπει να αποκαλύπτεται πάρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και για τις προηγούμενες σχέσεις μας από τα πρώτα ραντεβού. Καλό είναι να κρατάτε ένα σχετικό μυστήριο στην ατμόσφαιρα. Επίσης , δεν πρέπει να κουτσομπολεύεται τους πρώην σας και να μη τους εξευτελίζετε στα μάτια του άντρα με τον οποίο φλερτάρεται. Τον τρομάζετε! Και στην περίπτωση που δεν έχετε ξεπεράσει την προηγούμενη σας σχέση , καλύτερα να μην παίρνετε  στον λαιμό σας τον πρώτο ταλαίπωρο που είχε την ατυχία να σας ερωτευτεί!

Το γεγονός ότι κάποιος σας ζητάει να βγείτε , δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να πληρώνει πάντα αυτός! Προσφερθείτε ευγενικά να πληρώσετε το μερίδιο σας από την έξοδο σας και αν ο κύριος επιμένει να πληρώσει αυτός , τότε φροντίστε την άλλη φορά να πληρώσετε εσείς.

Στα πρώτα ραντεβού δεν πρέπει να πολυλογείτε άσκοπα και να βομβαρδίζετε τον συνοδό σας με θέματα που δεν τον ενδιέφεραν και ποτέ δεν πρόκειται να τον ενδιαφέρουν στο μέλλον όπως : τα καινούργια απαστράπτοντα κραγιόν του καλοκαιριού και το αν οι πέρλες είναι φέτος στη μόδα! Ακούστε τον και προσπαθήστε να κρατήσετε την συζήτηση σε θέματα που θα ενδιέφεραν και τους δύο.

Μην συζητήσετε ποτέ στα πρώτα ραντεβού για τις σεξουαλικές επιδόσεις των πρώην σας. Η ολική καταστροφή! Θα τον κάνετε να νιώσει άβολα και να αρχίσει να έχει ανασφάλειες για τις δικές του προσωπικές επιδόσεις σε σχέση με τα δικά σας μέτρα σύγκρισης!

Αν κάποιος πραγματικά σας αρέσει και θέλετε να τον κερδίσετε μη παίζετε παιχνίδια! Μάθετε να είστε ο εαυτός σας και μην κρύβεστε πίσω από συμπεριφορές που δεν σας εκφράζουν απλά και μόνο για να τον κάνετε να...κολλήσει. Πολλές φορές τα άσκοπα παιχνιδάκια διώχνουν τους άντρες μακριά σας γιατί πολύ απλά τους δίνουν λανθασμένα μηνύματα!

Η συνταγή για πετυχημένο φλερτ είναι απλή : προσέξτε την εμφάνιση και την προσωπικότητα σας , καλλιεργείστε το χιούμορ σας , μάθετε να ακούτε και να συζητάτε όπου και όταν πρέπει , φορέστε το καλύτερο σας χαμόγελο...και αφήστε την γκρίνια και την κακή διάθεση στο σπίτι! Ποιος δεν θα γοητευόταν από μια γυναίκα σαν και εσάς ;


Μυρτώ by sxeseis