Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Δήμαρχος έγινε καπνός σε μπλόκο της Τροχαίας για να γλιτώσει το αλκοτέστ..!

Κυνηγητό με τις αρχές αποφάσισε να παίξει δήμαρχος της Ηλείας όταν το έσκασε από έλεγχο της Τροχαίας για να αποφύγει το αλκοτέστ... Το περιστατικό συνέβη όταν δήμαρχος της Ηλείας είχε βρεθεί στην Πάτρα μαζί με φίλο του και πολύ γνωστό δικηγόρο επίσης από την Ηλεία.
Φεύγοντας οι δύο άνδρες, και ενώ είχαν ήδη βρεθεί στην Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, είδαν την Τροχαία να τους κάνει νόημα να σταματήσουν.
Αρχικά τους ζητήθηκαν τα έγγραφα του αυτοκινήτου. Οι δύο άνδρες χωρίς καμία αντίρρηση επέδειξαν τα έγγραφα στους αστυνομικούς. Μέχρι εκεί λοιπόν όλα καλά.
Όταν, όμως, ζητήθηκε στον οδηγό δικηγόρο να βγει για έλεγχο αλκοτέστ, ο ίδιος πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε μαζί με τον δήμαρχο! Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι καθώς δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση την αντίδραση αυτή. Κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησε η καταδίωξη από την αστυνομία του δημάρχου και του δικηγόρου η οποία διήρκησε αρκετή ώρα καθώς οι δύο άνδρες είχαν αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα.

Τελικά το αμάξι ακινητοποιήθηκε σε νέο μπλόκο αρκετά χιλιόμετρα πιο κάτω και οι δύο άνδρες οδηγήθηκαν στο τμήμα απ' όπου και αφέθηκαν ελεύθεροι λίγο αργότερα με την υπόθεση να ακολουθεί πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης.
Τώρα τι είχε να κρύψει ο εν λόγω δήμαρχος και η παρέα του παραμένουν άγνωστα. Πάντως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά!

stifora