Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

Μήπως τελικά η απιστία δεν είναι μόνο...σεξουαλική..?

Ναι ναι υπάρχει κι αυτή η απιστία ... η οικονομική. Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά συμβαίνει στα ζευγάρια. Και μάλιστα μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στον....
χωρισμό.
Μήπως έχεις κρύψει από τον άντρα σου κάποια αγορά σου; Ένα ζευγάρι παπούτσια ή ένα ρούχο που είδες και ερωτεύτηκες; Η ακόμα χειρότερα έχει κρυφό τραπεζικό λογαριασμό; Ε τον ...απάτησες ...οικονομικά!

Σύμφωνα με δημοσκόπηση  της εταιρείας Harris Interactive, που έγινε στις Η.Π.Α
  τρεις στους δέκα αμερικανούς "απατούν" οικονομικά τον ή την σύντροφό τους λέγοντας ψέματα για τα χρήματα που κερδίζουν ή για κάποια μικρή ή μεγάλη αγορά που έχουν κάνει.

Συγκεκριμένα το 31% των ζευγαριών που έχουν βέβαια κοινό ταμείο, κρύβουν από τον σύντροφό τους εισοδήματα, τραπεζικούς λογαριασμούς αλλά και χρέη!

Η πλειοψηφία, το 58% (όσων ρωτήθηκαν) κρύβει τα μετρητά. Το 54% "δεν θυμάται" ότι έκανε μια αγορά, ενώ το 15% έχει κρυφό τραπεζικό λογαριασμό.

Το 11% μάλιστα των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι δεν λέει την αλήθεια στο έτερό του ήμισυ για τον μισθό του! Ευτυχώς σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση μόνο το 16% των ζευγαριών που αποκαλύφθηκε η οικονομική απιστία έφθασαν μέχρι το διαζύγιο.
Ένας στους τρεις όμως δήλωσαν ότι η αποκάλυψη της αλήθειας τους οδήγησε σε καυγά και ένα μεγάλο ποσοστό δηλαδή το 42% δήλωσαν ότι μειώθηκε η εμπιστοσύνη που είχαν για το σύντροφό τους.

 TLife.gr