Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΙΘΑΝΟ.!Πήγαν στα δικαστήρια για κλοπή….στρινγκ!

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους η πρόεδρος και τα μέλη του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, που κλήθηκαν να λύσουν τη διαφορά δύο νεαρών γυναικών από τις Σέρρες, που η μία έκλεβε τα ... στρινγκ της άλλης!

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο κατηγορητήριο, η κατηγορούμενη έπαιρνε από την απλώστρα της γειτόνισσας της τα στρινγκ και διάφορα άλλα εσώρουχα! Η ίδια, όμως, αρνήθηκε τις κατηγορίες και πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τη μηνύτρια ότι αυτή ήταν η οποία έκλεβε τα δικά της στριγνκ!

Η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε ήδη αρχίσει να χάνει την υπομονή της όταν συμβούλεψε σε αυστηρό ύφος τις δύο γυναίκες να δείξουν διάθεση συμβιβασμού και να σταματήσουν να αλληλοκατηγορούνται τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτο ένα ολόκληρο δικαστήριο με τεράστιο φόρτο εργασιών να ασχολείται με εσώρουχα και στρινγκ! Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν έδειξαν διάθεση συμβιβασμού.

Η υπόθεση τελικά αναβλήθηκε μετά από αίτημα της μηνύτριας! Το συμπέρασμα είναι ένα!! Κάποια από τις δύο κυρίες δεν είχε εσώρουχο να βάλει και έκλεβε της γειτόνισσας!! Όπως και να έχει σίγουρα ένα βρακί θα σας στοίχιζε πολύ λιγότερο από τα έξοδα του δικαστηρίου. Είπαμε βρισκόμαστε σε περίοδο οικονομικής κρίσης, γι’ αυτό πρέπει και να κάνουμε και τις σωστότερες επιλογές!