Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

AEK: Έφυγε ο "κυρ-Μιχάλης" της ΑΕΚ

Ο φροντιστής του "δικέφαλου", ο γνωστός τους, κυρ-ΜΙχάλης, έφυγε από τη ζωή, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια της Ένωσης,
 Παλαίμαχοι της ΑΕΚ, φίλοι και πρώην παράγοντες της ομάδας συνόδευσαν τον θρυλικό φροντιστή της «Ένωσης» στην τελευταία του κατοικία.
Η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τρίτης τον Μιχάλη Κεραμιδόπουλο, ο οποίος έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 78 ετών.
Στην Κηδεία του θρυλικού φροντιστή του «Δικέφαλου αετού» βρέθηκαν πολλοί παλαίμαχοι της ομάδας, που γνώριζαν πολύ καλά τον Κεραμιδόπουλο, ανώτατα στελέχη της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής, παλαιοί παράγοντες φίλαθλοι και φίλοι.
Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν οι Στέλιος Μανωλάς, Στέλιος Σεραφείδης, Μιχάλης Σιμιγδαλάς, Βασίλης Δημητριάδης, Γιώργος Καραφέσκος, Χρήστος Βασιλόπουλος, Ανδρέας Καρακίδης. Στη νεκρώσιμη ακολουθία παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη και την υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη. Επίσης δήλωσαν παρών ο Νίκος Στράτος, ο Γεράσιμος Έρτζος και ο παλιός παράγοντας του ενωσίτικου μπάσκετ, Αντώνης Φύτρος. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο νυν φροντιστής της πρώτης ομάδας, Κώστας Καρυδόπουλος, ο φωτορεπόρτερ Νίκος Σταθάκης, ο παλιός υπάλληλος της ΠΑΕ, Σπύλιος Φωτόπουλος, ο χορηγός της ΑΕΚ, Γιώργος Δημητριάδης και ο Γιώργος Καλτσίδης.
Στεφάνια έστειλαν ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων της ΑΕΚ, η ΠΑΕ, καθώς και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Πατρίκ Κομνηνό.