Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ"ΤΡΕΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ"... Συνδικαλιστής με μισθό 24.000 ευρώ το μήνα!

Σε συνέχεια του "ΤΡΕΛΟΥ ΑΝΕΚΔΟΤΟΥ"που λέει την αλήθεια,σας παρουσιάζουμε το ρεπορτάζ του
Μάριου Αραβαντινού γιά την τηλεοπτική εκπομπή "zougla" . 


Απολαύστε την και τα συμπεράσματα δικά σας....:
Περισσότερα χρήματα κι απ’ τον Έλληνα πρωθυπουργό παίρνει ένας συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, την ώρα, μάλιστα, που oι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι ασφυκτιούν με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις...
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής «Κίτρινος Τύπος», «εργατοπατέρας» δίνει τον «αγώνα» για τα δικαιώματα των εργαζομένων με μηνιαίες απολαβές, της τάξης των 24.143 ευρώ μεικτά, 16.504 ευρώ καθαρά, δηλαδή αυτά που βάζει στην τσέπη… εν μέσω χαλεπών καιρών!

Σύμφωνα, μάλιστα, με την καταγγελία του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού της ΔΕΗ, Θανάση Κατσέτη, υπάρχουν συνδικαλιστές που έχουν μετατεθεί σε σταθμούς παραγωγής ενέργειας, λαμβάνοντας έξτρα επιδόματα, δίχως να πατούν το πόδι τους...
Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, διαβεβαίωσε τον δημοσιογράφο- αν και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του το περιστατικό- ότι ο συνδικαλιστής παίρνει απολύτως... νόμιμα το προκλητικό αυτό ποσό.
Από τη μεριά της η διοίκηση της ΔΕΚΟ δηλώνει έκπληκτη από την αποκάλυψη της εκπομπής και με μία λιτή ανακοίνωση δεσμεύτηκε ότι θα διατάξει έρευνα για την εν λόγω υπόθεση.