Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Το blog μας "ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ news κ όχι μόνο"

Το blog μας "ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ news κ όχι μόνο" (προσεχώς http://www.filadelfia-xalkidona.gr/ ) είναι ένα ιστολόγιο "ΜΕ ΑΠΟΨΗ" για τα δρώμενα και τις δραστηριότητες της πόλης μας, αλλά και με θέματα γενικού ενδιαφέροντος, χιούμορ κ.λ.π.

Βασικός μας στόχος είναι η ουσιαστική και αντικειμενική ενημέρωση των δημοτών για τα τεκταινόμενα της περιοχής και η ανάδειξη όσων... θετικών και αρνητικών υποπέφτουν στην αντίληψη μας για την πόλη μας.

Να είστε σίγουροι, ότι θα εκθέτουμε τα "καλώς" και "κακώς" κείμενα, τόσο της πόλης μας όσο και των εκλεγμένων αυτής, ανεξαρτήτου παρατάξεως.

Μέσα από την προσπάθεια μας αυτή, επιδιώκουμε επίσης την αμφίδρομη σχέση με τους αναγνώστες μας, χωρίς να ασκούμε καμία λογοκρισία η "φιλτράρισμα" των απόψεων τους.

Ασφαλώς και δεν κατακρίνουμε τα υπόλοιπα blogs-sites που δεν δημοσιεύουν όλα τα σχόλια και απόψεις των αναγνωστών τους.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως αν το κάνουν (που με βάση τα δικά σας λεγόμενα το κάνουν) , δεν είναι υποκινούμενοι ούτε παρασυρόμενοι από άλλους λόγους.(λόγους δηλαδή προσωπικούς και πως δεν εξυπηρετούν μεμονωμένα συμφέροντα).

Προφανώς σχόλια που δεν τα δημοσιεύουν, θα κρίνουν πως ίσως είναι υβριστικά ή στοχοποιούν κάποιους εκλεγμένους της περιοχής μας.

Οφείλουμε όλοι να παραδεχτούμε (αποδεχτούμε) πως, πρόσωπα τα όποια είναι εκλεγμένα από μερίδα δημοτών, χρίζουν σεβασμού και δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα να τα στοχοποιεί.

Πόσον άλλωστε, όταν αυτό γίνεται ΑΝΩΝΥΜΑ από τη μεριά του αναγνώστη και στοχοποιεί ΕΠΩΝΥΜΑ συγκεκριμένα πρόσωπα.

Τέλος εμείς ως υπέρμαχοι της "ελευθέριας του λόγου" θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε όλες τις απόψεις και τα σχόλια σας με μια και μόνο θερμή παράκληση:
Να μην είναι υβριστικά ή στοχευμένα και παράλληλα να γίνονται ΕΠΩΝΥΜΑ.(όσο αναφορά Σχόλια-Απόψεις, που αφορούν, Πράξεις-Στάσεις-Δράσεις  γνωστών προσώπων της Πόλης μας.)
Ομάδα Συντακτών-Δημοτών
Τηλ. επικοινωνίας: 211-2261423